viernes, 5 de mayo de 2017

Projecte sobre el Lloguer Turístic a Son Serra de Marina. Resum


Per tal d’ordenar una mica la feina feta, en aquestes línies s'exposa l’evolució del projecte sobre el Lloguer Turístic. Projecte que ha tingut prou repercussió, tenint en compte el nombre de visites rebudes.

La successió d’entrades ha estat la següent:

Lloguer vacacional a Son Serra de Marina” aquest escrit inicial va treure com a principal informació el nombre d’habitatges que es comercialitzen en diferents webs. Podent arribar a una aproximació de la quantitat de places.

Veïns i lloguer vacacional a Son Serra de Marina” la segona aproximació va venir de la mà d’una xerrada amb l’Associació de Veïns del nucli. Aportant un esquema a partir del qual s’intentaren transmetre les principals conclusions de la conversa.

Lloguer vacacional reglat a Son Serra de Marina” aquí s’exposaren el nombre d'habitatges de Lloguer Vacacional que estan inscrits a la Conselleria de Turisme, contraposant-los amb les dades de les webs comercialitzadores.

Estructura empresarial del lloguer turístic”, de forma més global, sense concretar en el nucli de Son Serra, es volgué posar en debat la nova estructura que està agafant aquesta modalitat de turisme.


Aquestes quatres entrades principals, s’han vist acompanyades de dues reflexions:




La idea de partida era generar debat i també coneixement. Personalment, n’he aprés una mica sobre el tema i la intenció és seguir sumant! Gràcies a tots els que heu col·laborat d'una o altra forma aportant idees, suggerències i informació. També als companys de Contrainfo.cat que han difós les publicacions a la seva web!

Seguim!

No hay comentarios:

Publicar un comentario